Nicușor Halici: ”Ziua Fiilor Comunei” – o normalitate care poate uni comunitatea și dezvolta în același timp Rugineștiul!

Astăzi a avut loc a VI a ediție a zilelor comunei Ruginești denumită generic dar și sugestiv în același timp „Ziua fiilor comunei” . În această zi de sărbătoare alături de colegii mei AVRAM ION primarul comunei Ruginești, LUPU IONEL primarul comunei Vânători, VASILE VATRĂ primarul comunei Gugești, NECULA PETRU viceprimarul comunei Ruginești și consilierii locali AVRAM NICU RADU, BARLEA CONSTANTIN, BEJAN FLORINEL, BOSTAN CLAUDIU, HAGIU NELU, am participat la slujba religioasă pentru comemorarea eroilor căzuți la datorie în timpul războiului de independență și în timpul primului război mondial dar și la inaugurarea Stadionului comunal, urmată de un meci de fotbal amical. Cu susținerea Guvernului României, primăria Ruginești a obținut fonduri pentru sistemul de apă și canalizare prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, modernizarea Căminului Cultural prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și urmează semnarea contractelor pentru două proiecte de construire și modernizare trotuare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Îl felicit pe domnul primar AVRAM ION pentru toate proiectele realizate până în prezent și îl asigur în continuare de tot sprijinul meu. Am subliniat importanța și necesitatea consolidării unității neamului românesc, devenind astfel mai buni, mai înțelegători dar și mai puternici, asigurând progresul economic, spiritual și cultural al națiunii noastre. Oriunde mă aflu nu omit niciodată să mă rog la Bunul Dumnezeu să-mi dea puterea și înțelepciunea de a găsi cele mai bune soluții la problemele de zi cu zi, pentru binele românilor!
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More