Timp de 8 ani ”Noaptea muzeelor pe bicicletă” a dezvăluit misterele Casei Memoriale ”Al. Vlahuță” celor pasionați de cicloturism

Timp de 8 ani ”Noaptea muzeelor pe bicicletă” a dezvăluit misterele Casei Memoriale ”Al. Vlahuță” celor pasionați de cicloturism. Am făcut acest lucru cu sprijinul custodelui muzeului doamna Valentina Porumb căreia i-am oferit astăzi o diplomă și un buchet de flori, în semn de respect și recunoștință!
Alături de noi, pe parcursul celor opt ani a fost și actorul Sorin Francu, directorul Teatrului ”Maior Gh. Pastia” loc din care am plecat astăzi în ultima noastră călătorie velo spre acest frumos muzeu într-o zi atât de specială cum este ”Noaptea Muzeelor”.
Ne-au fost aproape prietenii și colaboratorii noștri de ediții bune: Asociația Monumente în Vrancea, Alpha Mind Cycling Team, Proiectele Pandorei dar și camarazii alături de care pedalăm fie în evenimente publice fie în week-end just for fun.
Anul acesta ni s-au alăturat și prieteni noi la ”Muzee pe bicicletă” și îi mulțumim public doamnei Năusica Mircea, directorul Centrului Cultural Vrancea care ne-a sprijinit în realizarea unui eveniment cultural la Casa Memorială ”Al. Vlahuță”. Respect și primarului Ștefan Moscu de la Cîrligele pentru realizarea unei frumoase colecții muzeale pe care o vizităm cu drag de fiecare dată! Felicitări managementului Cramei Girboiu pentru construirea nu doar a unui brand de vin excelent dar și pentru realizarea unui adevărat reper în turismul eonologic din Țara Vrancei!
Recunoscători le suntem și colaboratorilor de la IPJ Vrancea, inspectorului șef, comisar șef Remus Nica, Serviciului Salvamont Vrancea și Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea.
Nu în ultimul rând, amintim contribuția Muzeului Vrancea care anual a deschis toate secțiile sale pentru vizitare de ”Noaptea Muzeelor”.
Să ne vedem cu bine! Ținem aproape! ?

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More