Cristi Valentin Misăilă: Seniorii noștri merită respectul și aprecierea noastră pentru tot ceea ce au făcut și fac în continuare pentru comunitatea noastră!

Am prezentat, astăzi, 28 septembrie 2023, în cadrul ședinței Comitetului consultativ de dialog civic pentru persoane vârstnice organizată la Instituția Prefectului Vrancea, programul acțiunilor care vor fi organizate duminică cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice precum și serviciile sociale acordate persoanelor vârstnice prin intermediul Direcției de Asistență Socială Astfel, duminica viitoare, pentru cele 50 de persoane ocrotite în Căminul pentru Persoane Vârstnice va fi organizată o masă festivă și se vor desfășura acțiuni de petrecere a timpului liber care să evidențieze Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice În cadrul ședinței de astăzi i-am invitat pe reprezentanții asociațiilor membre ale Comitetului consultativ de dialog civic pentru persoane vârstnice să popularizeze cele două activități derulate de municipalitate, respectiv premierea Cuplurilor de Aur și premierea persoanelor vârstnice care au împlinit 90 de ani Seniorii noștri merită respectul și aprecierea noastră pentru tot ceea ce au făcut și fac în continuare pentru comunitatea noastră.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More