Primarul comunei Pufești a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul „Sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare în comuna Pufești, județul Vrancea, etapa a II-a”

Primarul comunei Pufești, prof. dr. Nicolae Damian, a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru obiectivul „Sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare în comuna Pufești, județul Vrancea, etapa a II-a”, obiectiv finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, care implică două componente. Este vorba despre realizare rețea de alimentare cu apă, cu o lungime de 9,6 km, și rețea de canalizare – pe o lungime de 26 km, inclusiv amenajarea de racorduri și branșamente pentru lucrările din prima etapă în satele Domnești, Pufești și Ciorani.

„Aceasta este cea mai mare investiție din istoria comunei Pufești și reprezintă un pas uriaș către dezvoltarea comunității noastre. Cu această ocazie, doresc să adresez sincere mulțumiri prefectului județului Vrancea, Nicușor Halici, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat în demersul nostru de a realiza acest proiect”, spune Nicolae Damian, primarul comunei Pufești.

Valoarea totală a investiției este de 43,6 milioane de lei.

„Îl felicit pe primarul Nicolae Damian pentru tot efortul și pentru implicarea depusă. Acest proiect este un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor comunei Pufești și pentru protejarea mediului înconjurător prin construirea unei stații de epurare a apelor uzate și a rețelei de alimentare cu apă și canalizare. Trebuie să investim într-un viitor mai bun și să aducem serviciile esențiale la standarde europene. Venirea edilului din Pufești în rândurile PSD Vrancea a fost de bun augur! Această colaborare va aduce, cu certitudine, contribuții semnificative la dezvoltarea și bunăstarea comunității din care face parte”, a spus Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea.