Minoră rătăcită în pădure, găsită de polițiști

Din buletinul de presă al IPJ Vrancea

Astăzi, în jurul orei 14:00, un apel la 112 semnala faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, din comuna Vidra, aflată în regim de plasament, a părăsit în mod voluntar locuința unde domiciliază, fără a anunța reprezentantul legal.

Polițiștii Secției 8 Politie Rurală Tulnici au demarat imediat căutările, cu sprijinul voluntarilor iar pe parcursul acestora minora a fost localizată cu ajutorul dispozitivelor GSM.

Astfel, s-au stabilit coordonatele geografice și implicit o arie în care se afla aceasta, respectiv în mijlocul unei păduri situată între localitățile Valea Sării, Prisaca și Poiana.

Colegii noștri, Marius, Ionică și Daniel, împreună cu un voluntar au găsit-o într-o râpă, în stare de panică dar fără să fi suferit leziuni.

Aceasta ar fi parcurs o distanță pe albia râului Putna după care a continuat prin pădure, fiind identificată la aproximativ 12 km de Bârsești.

Polițiștii au condus-o într-un centru de specialitate.

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More