Locuință distrusă de flăcări în comuna Bolotești

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Găgești, comuna Bolotești.

La fața locului s-au deplasat 1 autospecială de stingere și 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 1 autospecială de stingere de la Detașamentul de Pompieri Focșani și SVSU Bolotești cu 1 autospecială de stingere. Pompierii au reușit localizarea incendiului în cel mai scurt timp dar, având în vedere suprafața mare cuprinsă de flăcări și cantitatea mare de materiale combustibile, intervenția s-a desfășurat pe parcursul a trei ore.

În urma incendiului au ars acoperișul în suprafață de aproximativ 150 mp, mobilier, electrocasnice și alte bunuri aflate în interiorul locuinței, cauza probabilă fiind coș de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More