IPJ VRANCEA:  POSTURI SCOASE LA CONCURS PENTRU ANGAJĂRI DIN SURSĂ EXTERNĂ

          Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, cu sediul în municipiul Focșani, strada Cezar Bolliac, nr.12, judeţul Vrancea organizează concursuri pentru ocuparea a 43 posturi de posturi (2 de ofițeri și 41 de agenți din sursă externă).

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea se constituie comisie de recrutare pentru ocuparea unui post de ofițer specialist II – psiholog la Biroul Siguranţă Şcolară.

Posturile vacante scoase la concurs, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, sunt:

-1 post de ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Ordine Publică;

– 1 post de ofițer de poliție în cadrul Structurii Financiar

-1 post de ofițer de poliție – psiholog la Biroul Siguranţă Şcolară (concurs organizat de către Inspectoratul General al Poliţiei Române)

– 1 post de agent de poliție în cadrul Serviciului Comunicații și Informatică;

– 1 post de agent de poliție – prelucrarea automată a datelor de cazier judiciar și statistică operativă în cadrul Poliției Orașului Mărășești

– 1 post de agent de poliție în cadrul Serviciului Logistic.

– 3 posturi de agent de poliție, specialitatea rutieră

– 30 posturi de agenți de poliție-ajutor șef de post

– 5 posturi de agent de poliție- siguranță publică și patrulare.

 

Înscrierile se fac on-line până la data de 12 iulie 2022. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, la adresa de e-mail sursaexterna@vn.politiaromana.ro, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Vrancea, se pot obține consultând pagina de

internet I.P.J. Vrancea, secțiunea Carieră/Posturi scoase la concurs, accesând  adresa : https://vn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Știri despre: