Invitat de prestigiu la Turneul Internațional de Judo ,,Memorialul Aurel Cîmpeanu’’ !

”King of Uchi Mata” JOSHIRO MARUYAMA – invitatul de onoare al celei de-a XX-a ediții Turneului Înternațional de Judo ”Memorialul Aurel Cîmpeanu”!

Marius Ulmeteanu, manager UMO SERV : Am reușit, anul acesta, să obținem acordul de participare a unui sportiv de talie mondială, aflat în plină activitate, supranumit ,, King of Uchi Mata’’.

Joshiro Maruyama va fi prezent la Focșani, la Turneul Internațional de Judo ,,Memorialul Aurel Cîmpeanu’’ , ocazie cu care tinerii judoka vor face cunostință cu marele campion, având posibilitatea de a fi prezenți și la seminarul de pregătire în judo,  ce va avea loc la finalul competiției, primul din Europa, susținut de celebrul sportiv japonez!

Este o onoare pentru lumea sportului vrâncean să găzduiasca acest sportiv de talie mondială! Suntem, totodată, convinși, că toți cei implicați în buna desfășurare a acestui eveniment vor face totul ca acesta să fie unul de exceptie!

Organizatorul principal al acestui eveniment este Asociația de Securitate, turneul urmând a se desfasura cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea.

https://www.facebook.com/watch/?v=1701523976992588