Încep lucrările la rețeaua de alimentare cu gaze în comuna Vânători

Peste 5500 de beneficiari din 2317 de gospodării, din cele șase sate aparținătoare comunei Vânători, se vor putea branșa la sistemul de distribuție a gazelor naturale a localității, un proiect finanțat de Guvernul României, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în care lucrările vor demara în aproximativ două săptămâni.

Lungimea totală a rețelei de alimentare cu gaze este de 54 de kilometri iar beneficiarii direcți sunt locuitorii satelor Vânători, Jorăști, Mirceștii Noi, Mirceștii Vechi, Balta Raței și Rădulești.

Valoarea totală a finanțării este de peste 69 de milioane de lei iar termenul de execuție este de 36 de luni de la începerea lucrărilor.

„Îl felicit pe primarul comunei Vânători, Ionel Lupu, pentru implicarea și interesul pe care îl acordă comunității și îl asigur în continuare de tot sprijinul meu în realizarea proiectelor de interes major pentru locuitorii din Vânători!” a declarat președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More