6 kilometri de infrastructură rutieră se reabilitează în comuna Tătăranu

Primarul comunei Tătăranu, Bănel Bărbieru, a semnat  la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru obiectivul Reabilitare infrastructură rutieră în comuna Tătăranu, județul Vrancea – Etapa I, obiectiv care însumează modernizarea a aproximativ 6 kilometri de drum.

Beneficiarii acestui proiect vor fi locuitorii satelor Tătăranu, Vâjâitoarea, Bordeasca Veche și Bordeasca Nouă.

Toate procedurile necesare, inclusiv obținerea autorizațiilor și avizelor au fost demarate cu succes iar licitația pentru începerea efectivă a lucrărilor de execuție a fost lansată.

„Doresc sa continui și să extind proiectele de dezvoltare începute în anii anteriori, iar prima etapă a acestui proiect de asfaltare a străzilor din comuna noastră, este deosebit de important atât pentru mine cât și pentru toți locuitorii comunei”, a transmis Bănel Bărbieru, primarul comunei Tătăranu.

Valoarea totală a investiției este de 7.700.000 lei.

„Îl felicit pe  domnul primar Bănel Bărbieru pentru tot efortul și pentru implicarea depusă. Am încredere și îl susțin în continuare pentru viitoarele proiecte de modernizare a comunei. Demonstrăm că doar prin muncă, încredere și responsabilitate reușim să facem tot ce ne propunem”, a spus Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More