PSD Vrancea: „O echipă de succes pentru Broșteni!”

În lumea administrației publice, descoperim adesea povești de succes care ne inspiră, de la nivel național până la cele mai mici comunități din județ. Acest succes este adesea construit cu pasiune și dăruire de către primarii și consilierii locali ai comunităților pe care le reprezintă.

Pentru noi, PSD înseamnă grija față de oameni și responsabilitate, valori pe care le regăsim în echipa noastră din Broșteni, formată din oameni apreciați și apropiați ai comunității, precum Cristinel Badiu, viitorul nostru candidat pentru funcția de primar, Nicușor Drugă, consilier local și președinte al organizației locale PSD Broșteni și Ion Alanei, consilier local și fost primar al comunei.

Decizia de a forma această echipă reflectă dorința noastră de a aduce împreună experiența și pasiunea lor, pentru a crea un viitor mai bun pentru comunitate și să ne  asigurăm că investițiile pentru dezvoltarea mediului rural vor ajunge în beneficiul tuturor locuitorilor.

În calitate de președinte al PSD Vrancea, susțin din toată inima această echipă și sunt ferm convins că, împreună, vom construi un viitor minunat pentru Broșteni!

PSD Vrancea

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More