Festival de Teatru Tânăr “Ora de Teatru”

13 / 17 septembrie 2023 este perioada în care lumea teatrului, de la liceeni la profesioniști, se mută în Vrancea, la “Ora de Teatru”.

Teatrul, cartea și muzica bună se vor regasi laolaltă, într-un spațiu feeric, în afara freamătului cotidian al localităților în care ne petrecem timpul.

2023 este ediția la care vom avea alături de noi, acasă în Vrancea, la întâlnirea cu teatrul tânăr personalități din toate colțurile țării.

Cartea bună este adusă la întâlnirea cu dumneavoastră de Librăriile Cărturești, astfel avem bucuria de a avea o librărie în aer liber, putând să ne luăm cartea dorită și să o lecturăm liniștiți acolo unde poluare ne lasă să existăm. La “Ora de Teatru” colțul Cărtureşti aparţine celor care şi l-au imaginat și va fi așa cum vi-l doriți și așteptați. La această întâlnire sunt așteptați toți cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba, discret, vieţi; în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalităţi. “Ora de Teatru” și Cărturești sunt la primul pas împreună și te așteaptă să le spui ce îți dorești să găsești la ediția viitoare. Astăzi suntem împreună ca pentru mâine să vă oferim și mai mult.

Muzică bună la “Ora de Teatru” e adusă de Marina-Alexandra Arsene (sopran), Elena Moroşanu (mezzo sopran), Ana Dubyk (alto), Mihail Grigore (tenor), Bogdan Tudor (bas) şi Denis Bolborea (percuție vocală/beatbox). Ei formează “laboratorul de voci” unde experimentează, explorează şi se joacă cu o gamă diversă de sonorităţi pe care vocea umană le poate produce.