Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier produs pe E 85 la Dumbrăveni

Pompierii militari au intervenit în urmă cu puțin timp la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism care circulau pe DN 2 E 85. Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Dumbrăveni înspre Buzău
Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 13:45, iar imediat spre locul indicat de apelant, s-au deplasat 1 echipaj cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni și 1 echipaj cu 1 autospecială de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Focșani.
În accident au fost implicate 4 persoane dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanei rămase încarcerate, care din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Totodată, două persoane care au suferit răni grave au fost preluate și transportate la spital de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, iar pentru cea de-a treia persoană a fost declarat decesul.
De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor necesare.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More