Nicușor Halici: Credința în Dumnezeu este fundamentul poporului român, iar eu mi-am petrecut copilăria în creștinătate, în biserică!

Înălțarea Sfintei Cruci a fost ocazia pe care am trăit-o cu aceeași emoție când am participat pentru prima dată la o slujba săvârșită la Ploscuțeni, una dintre cele mai mari comunități catolice din județul Vrancea. Suntem cu toții trecători care trebuie să ducem mai departe toată jertfa pe care Dumnezeu și Iisus Hristos au făcut-o pentru oameni. Și tot la Ploscuțeni și tot din iubire de oameni, autoritatea locală a făcut posibile investiții importante pentru locuitorii acestei comunități. Sunt peste 14 milioane lei alocați de Guvernul României, care vor fi investiți pentru extindere rețea apă și canalizare. Cu acest proiect, toate străzile din Ploscuțeni sunt asfaltate integral inclusiv cele care duc spre domeniile agricole – în momentul de față se mai montează doar rigolele și acostamentele. Tot cu finanțare de la Guvernul României prin programul “Anghel Saligny” s-au obținut 1,63 milioane lei pentru asfaltarea satului Argea în proporție de 90%. Pentru restul de 10%, primarul Ștefan Solomon a propus alocarea de sume din bugetul local. Deja în satul Argea terasamentul este pregătit pentru asfaltare. Oriunde este nevoie de sprijinul meu instituțional pentru bunăstarea vrâncenilor, eu le voi fi alături! Țin să îl felicit cu această ocazie și pe Ștefan Solomon, primarul comunei Ploscuțeni, pentru implicarea și eforturile pe care le face pentru bunăstarea și progresul acestei comunități.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More