Comuna Vrâncioaia, pusă în valoare de o administrație performantă!

Comunele de munte din județul Vrancea, așa cum este și Vrâncioaia, au parte, pe lângă bogățiile naturale, și de o zestre culturală păstrată și transmisă din generație în generație, dar și de primari pricepuți, preocupați să facă mai multe pentru binele comunităților pe care le conduc.

Primarul Ionică Danțiș este un bun exemplu că acolo unde se vrea se găsesc soluții, iar rodul acestora sunt noul sediu al primăriei, Muzeul tradițiilor comunei Vrâncioaia, realizate cu bani din bugetul local, precum și Școala Gimnazială „Neculai Jechianu”, reabilitată și modernizată prin PNDL 2. Toate aceste trei obiective au fost inaugurate duminică, într-un cadru festiv, cu ocazia „Sărbătorii comunei Vrâncioaia”.

”Am dat curs invitației de a fi prezent la inaugurarea acestor obiective importante pentru întreaga comunitate din Vrâncioaia, în semn de apreciere pentru toți cei care vor beneficia de aceste investiții, dar și pentru că realizarea lor este o parte din eforturile pe care le fac în permanență, în calitate de președinte al PSD Vrancea, pentru a dezvolta acest judeţ. Aprecierile mele se îndreaptă către întreaga administrație a acestei comune și sper ca exemplul domnului primar Danțiş, implicarea și dorința dumnealui de a realiza proiecte, de a găsi soluții pentru finanțarea lor, să fie un exemplu din ce în ce mai prezent în toate administrațiile locale din județ. Susţin în continuare astfel de investiţii, menite să asigure modernizarea și dezvoltarea comunităților, pentru că numai lucrând împreună putem contribui decisiv la schimbarea în bine şi la dezvoltarea judeţului Vrancea”, a declarat președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici.

Alături de primarul comunei Vrâncioaia, Ionică Danţiş, şi de președintele PSD Vrancea, Nicuşor Halici, s-au aflat primarii Ionel Lupu, Ştefan Moscu, Vasile Vatră, Silviu Pintilie, Valentin Marcu, Grigore Mihăeș, deputatul PSD Vrancea, Laurenţiu Marin, preşedintele Agenţiei Naționale pentru Arii Naturale Protejate, Vasile Carnariu,  directorul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Vrancea, Ticu Constandache, precum şi consilierii judeţeni Vasile Melinte, Adrian Atarcicov, Doru Geany Bălan, Constantin Guguianu, Vasile Marin și Ion Micu.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More