Ciobotaru Dragoș, primarul comunei Vizantea-Livezi: Complexul nostru balnear merge înainte conform graficului de lucrări!

Stadiu – 12 luni! Complexul nostru balnear merge înainte conform graficului de lucrări! La împlinirea unui an de la începerea lucrărilor vă prezint câteva poze cu stadiul în care suntem. În acest moment se lucrează la: – acoperișuri; – instalații termice, electrice, sanitare și de curenți slabi; – compartimentări interioare; – tencuieli; – se montează geamuri și uși exterioare; – se montează izolația cu vata minerală bazaltica. – se executa bazinul de apa incendiu 180 mc; – se lucrează la stația de epurare; Stadiul de execuție este conform graficului, șantierul este deschis și se lucrează, nu ne oprim si sperăm ca la primăvară sa finalizăm clădirile, iar pana la vară să finalizăm amenajările exterioare, dotările, mobilierul și să putem face recepția la termenul stabilit.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More