Au început lucrările de modernizare a Străzii Mare a Unirii pe sectorul cuprins între Strada Aurora/Ana Ipatescu și Strada Ion Basgan!

Am decis să realizăm lucrările sectorizat pentru a reduce disconfortul creat de lucrările de reabilitare și modernizare! Se lucrează la decopertarea străzii iar mâine începe lucru și la trotuarul de pe acest sector Lucrările de reabilitare și modernizare a Străzii Mare a Unirii sunt finanțate prin Programul Național de Investiții (PNI) ”Anghel Saligny”! Prin proiect va fi refăcută Strada Mare a Unirii, vor fi amenajate locurile de parcare și spațiile verzi din zonă! Tot astăzi finalizăm de turnat ultimul strat de asfalt pe strada Odobești, în cadrul proiectului de resistematizare a infrastructurii din Municipiul Focșani! Deși este cod portocaliu de caniculă lucrările de investiții continuă în orașul nostru Am solicitat constructorilor să fie luate toate măsurile de protecție pentru muncitorii care lucrează în această perioadă caniculară!
Cristi Valentin Misăilă
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More