Vino ,, să pedalezi eroic”,  alături de echipa ,, Mausolee pe bicicletă”, sub deviza ,, visitvrancea.ro”!

 

Suntem echipa de la „Mausolee pe bicicletă” și îți scriem ca să te informăm că și în acest an, pe 17 septembrie 2022, te provocăm să pedalezi eroic!
Pentru noi, ar fi o plăcere și o onoare să te avem alături și la ediția cu numărul 8.
Anul acesta vor pedala la „Mausolee pe bicicletă” un număr de 100 de cicliști.
Înscrierile au început deja! Dacă vrei să pedalezi alături de noi, este cazul să dai click pe formularul de înscriere.
Înscrierile se fac în baza unei donații de 200 lei în contul IBAN: RO66BTRLRONCRT0538732201 către Asociația „Monumente în Vrancea”.
Vei primi un kit care va conține un tricou tehnic, produse energizante pe traseu, produse de promovare Mausolee pe bicicletă, o medalie și serviciile aferente evenimentului.
Găsești aici regulamentul ediției 8.0

Avem și un site nou, nouț în care găsești toate informațiile despre traseul propus în acest an, dar și despre cum a fost la edițiile anterioare.În 2022 „Mausolee pe bicicletă” se derulează sub deviza „visitvrancea.ro” și este finanțat de către Consiliul Județean Vrancea și Asociația „Monumente în Vrancea”, grație donațiilor făcute de cicliști, dar și a sponsorilor. Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația „AlphaMind” și partenerii: Primăria Municipiului Focșani, Primăria Vidra, Primăria Vizantea-Livezi, Primăria Soveja, Primăria Răcoasa, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Serviciul Județean Salvamont Vrancea, Muzeul Vrancei, Centrul Cultural Vrancea, Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”, Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia”, Focșani, Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”, Focșani și Asociația „Tomiță Lazăr”.

Sponsorii evenimentului sunt: Evergent Investments (sponsor platinum), Premium Porc Group, Pandora – Crama Cotești, Decathlon, Ropharma, Ana Are, Branko – Coffee To Go, Buticul Dulce, UMO Serv, Caspro Publicitate, EthicSport, Autovip.

Partener tehnic: Decathlon

Te așteptăm, cu drag, pe 17 septembrie 2022!

Echipa Mausolee pe bicicletă

 

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: