Testimonial ”Mausolee pe bicicletă”

 

Astăzi vorbește despre ”Mausolee pe bicicletă” chiar Lucian Mândruță

Ambasador al evenimentului nostru, organizator al unor ture celebre de velo-turism, Lucian vine pentru al treilea an consecutiv la “Mausolee pe bicicletă”.

Vin la ”Mausolee pe bicicletă” pentru că este o tură frumoasă, pentru că este o tură care trage de tine, dar care te răsplătește cu lecții de istorie.

Mai vin la ”Mausolee pe bicicletă” și pentru colegii cicliști.

Involuntar, la “Mausolee pe bicicletă” s-au selectat, ca și participanți, oameni sensibili, oameni inteligenți și patrioți, în sensul bun al cuvântului.

Donezi, te înscrii, pedalezi și pleci acasă cu emoții de neuitat…cu tricou, medalie, diploma etc

Cei care fac donații de minim 75 RON sunt participanți, de drept la eveniment

Donațiile se pot face în contul Asociației ”Monumente in Vrancea” RO66BTRLRONCRT0538732201 deschis la Banca Transilvania.

Formularul de înscriere este aici: https://forms.gle/vTN7CoAtRXE4h2WU7

Evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” este organizat de către Asociația ”Monumente în Vrancea” și partenerii: Consiliul Județean Vrancea, Inspectoratul Județean de Politie Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, Salvamont Vrancea, Primăria Municipiului Focșani, Primaria Vizantea Livezi, Primăria Soveja, Primăria Răcoasa, Muzeul Vrancei, CentrulCultural Vrancea, Ansamblul Folcloric Tara Vrancei, Teatrul Maior Ghe. Pastia și AS Tomita Lazar

Sponsorii evenimentului sunt: Pandora – Crama Cotești, Micromet, Premium Porc Group, General AgroCom Service, Fepra International, Ropharma, NDT Testing, Ana Are, Branko – Coffee To Go, Buticul Dulce, UMO Serv, Caspro Publicitate, Paco Supermarket, EthicSport, Autovip, Altdorf Tehnik

Partener tehnic: Drag Zone Romania

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: