Primăria Municipiului Focșani: Weekend bogat în evenimente sportive pentru iubitorii de sport din Focșani. 

Vineri, echipa de fotbal joacă în deplasare la Râmnicu Sărat meciul din etapa a IX-a. Partida va începe la ora 15.00 și va putea fi urmărită în direct pe canalul de youtube al SDV TV (https://youtu.be/epXi0fquAkQ)!
După evoluțiile bune cu Dinamo București și Steaua București, sâmbătă, de la ora 17.00, baschetbaliștii pregătiți de profesorul Mihai Petruț vor evolua în fața propriilor suporteri împotriva echipei CSM Athletic Constanța.
Tot sâmbătă, în etapa a VIII a Ligii Zimbrilor, handbaliștii vor juca în deplasare cu echipa CSU din Suceava. O victorie în meciul care va începe la ora 17.00 ne poate duce pe poziția a treia clasamentului.
Duminică iubitorii voleiului din Focșani pot urmări la lucru echipa de junioare CSS Focșani în meciul din Sala Sporturilor Alin Moldoveanu împotriva echipei CSS Toplița.
Tot duminică, echipa de tineret a secției de handbal va da piept pe teren propriu cu HC Pietricica Neamț, în etapa a VII-a a ligii a doua de handbal.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More