Parteneriat între CSM 2007 Focșani și Viitorul Constanța: Cei mai talentați mici fotbaliști vor fi formați la Academia de fotbal „Gheorghe Hagi”

Secția de fotbal a CSM 2007 Focșani a făcut vineri încă un pas spre performanță. Cea mai bună Școală de fotbal din țară și una dintre cele mai bune din Europa, Academia Gheorghe Hagi, se va ocupa în viitorul apropiat de drumul spre marea performanță a tinerilor fotbaliști din județul nostru„, a scris primarul Cristi Valentin Misăilă pe Facebook.

În prezența fostului capitan al echipei naționale, Gică Popescu, a fost încheiat astăzi un parteneriat între cluburile CSM 2007 Focșani, Viitorul Constanța și Academia de fotbal „Gheorghe Hagi”, prin care clubul focșănean va avea doar de câștigat. Astfel, cei mai talentați copii cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani vor putea fi formați ca viitori fotbaliști la cunoscutul centrul de pregătire din Constanța.

După cum știm, Academia Hagi e mai mult decât un proiect sportiv de pregătire a viitorilor fotbalişti profesionişti, este și un proiect social, unde copii au parte de educaţie şcolară, pe lângă cea sportivă şi de toate condițiile pentru a evolua ca sportiv de performanță. Tot prin această colaborare, antrenorii clubului nostru vor putea fi pregătiți să folosească aceeași filosofie în formarea copiilor pe care Academia o aplica și care an de an dă rezultate„, a mai scris primarul Misăilă pe pagina sa de Facebook.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: