Handbal, Liga Națională – CSM Focșani 2007, la a șasea victorie consecutivă

CSM Focșani 2007 – Steaua București 25-23 (10-12)

Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 a continuat impresionanta serie de victorii în campionatul Ligii Naționale. Sâmbătă, 8 mai, într-o partidă disputată în Sala Dinamo din Capitală începând cu ora 18:30, în compania Stelei București, handbaliștii Focșaniului au obținut a șasea victorie consecutivă, după cele din meciurile cu CSM Vaslui, Minaur Baia Mare, HC Buzău, Politehnca Timișoara, CSM Bacău, toate formații valoroase, cu aspirații la locuri din partea de sus a clasamentului. CSM Focșani 2007 s-a impus cu 25-23 în fața Stelei și, beneficiind de pasul greșit al băimărenilor, care au fost întrecuți de Dinamo București, s-au apropiat la două puncte de locul 5 pe care pot urca până la finalul campionatului!

Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu – Ragea, Pătru, Popovici, Drăgan – 2 goluri, Miroiu – 3, Marjanovic – 7, Hrimiuc – 4, Mocanu, Rață, Krstevski, Marjanac – 1, Eros, Makrishin – 1, Mănescu – 7.

Victoria de sâmbătă a seniorilor a completat un final de săptămână foarte bun al handbalului focșănean după ce echipa de juniori 1 a CSM 2007, alcătuită în marea majoritate din juniori 2, a promovat în turneul final al Campionatului Național. Iar echipa de juniori 2 a clubului este aproape calificată, la rândul său, în turneul final al Campionatului Național. Rezultatele juniorilor confirmă validitatea proiectului conducerii clubului de constituire a unui Centru de copii și juniori care să asigure, în perspectivă jucători din pepinieră proprie pentru cea mai performantă echipă de seniori a Focșaniului și a Vrancei.

Echipa de juniori 1 a CSM 2007 calificată în turneul final: Nikolas Vișan, Robert Zaharia – Tiberius Toboșanu, Alexandru Muraru, Robert Feraru, Alexandru Golea, Denis Bari, Valentin Bogdan, Robert Filip, Nicolae Bouroș, Marius Abeaboeru, Răzvan Prundiș, Cristian Rotaru, Daniel Gavrilă, Călin Ciubotaru și Raul Partene.

 

Antrenori: Marius Partene, Iulian Neață și Constantin Rusu – antrenor pentru portari, Viorel Ciubotaru, director tehnic.

Știri despre: ,