Ethic Sport îți dă energia să pedalezi eroic!

 

Energia de la ”Mausolee pe bicicletă” ne-o dă sentimentul că pedalăm eroic pentru o cauză, pentru memoria celor care au luptat în locurile pe care le vom vizita!

De energia pe traseu se ocupă și produsele Ethic Sport pe care le veți primi la start:

  • pulbere pentru băuturi de pus în bidon;
  • gel endurance;
  • baton energy;

În funcție de altimetria de la ”Mausolee pe bicicletă”, specialiștii de la Ethic Sport au realizat o propunere ideală de alimentare/hidratare.

În kit-ul de start veți găsi un plic PreGara Endurance, recomandat a fi băut cu 15 minute înainte de plecare, un baton Energy pe care este ideal să îl mâncați după primii 40 km și un gel Endurance care ar trebui luat undeva la kilometru 80, aproape de Soveja.

Veți găsi produsele Ethic Sport pe traseul ”Mausolee pe bicicletă” la oprirea de la Domeniile Panciu și la oprirea de la Mausoleul Eroilor Mărăști.

Evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” este organizat de către Asociația ”Monumente în Vrancea” și partenerii: Consiliul Județean Vrancea, Inspectoratul Județean de Politie Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, Salvamont Vrancea, Primăria Municipiului Focșani, Primăria Vizantea Livezi, Primăria Soveja, Primăria Răcoasa, Muzeul Vrancei, Centrul Cultural Vrancea, Ansamblul Folcloric Tara Vrancei, Teatrul Maior Ghe. Pastia și AS Tomita Lazar

Sponsorii evenimentului sunt: Pandora – Crama Cotești, Micromet, Premium Porc Group, General AgroCom Service, Fepra International, Ropharma, NDT Testing, Ana Are, Branko – Coffee To Go, Buticul Dulce, UMO Serv, Caspro Publicitate, Paco Supermarket, EthicSport, Autovip, Altdorf Tehnik

Partener tehnic: Drag Zone Romania

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: