Echipa Național Golești 1 a câștigat Cupa 1 Decembrie la fotbal copii

Echipa Național Golești 1 a câștigat Cupa 1 Decembrie la fotbal copii, competiție organizată sâmbătă, 30 noiembrie 2019, de Primăria Orașului Panciu și Clubul Sportiv Covaci Junior Focșani. Pe locul II s-a clasat echipa Național Golești 2 și pe locul III, Foresta Vidra 1.

Pe următoarele locuri s-au clasat echipele CS Covaci Junior Panciu, Foresta Vidra 2 și CS Covaci Junior Panciu. Cel mai tehnic jucător a fost desemnat Gabriel Cristea.

Fiecare echipă a primit câte o cupă și toți copiii au fost recompensați cu diplome și medalii. De asemenea, fiecare jucător din componența primelor trei echipe din clasamentul final a primit și câte un trening.

Felicitări tuturor! Nu contează cine câștigă și cine pierde! Nu este important locul I, II sau III! Contează ca fiecare dintre voi să ajungă să joace pe un teren mare, contează ca fiecare să ajungeți fotbaliști! Vreau să-i mulțumesc domnului primar, Iulian Nica pentru ideea organizării acestui concurs și a oferit toate aceste premii! Le mulțumesc copiilor, care au jucat fotbal de Ziua Națională, precum și părinților, care au făcut și fac eforturi deosebite pentru a-i aduce pe copii la antrenamente, concursuri și turnee!, a spus Marian Covaci, președintele Clubului Sportiv Covaci Junior Focșani.

Primarul Iulian Nica a felicitat în egală măsură fotbaliștii, antrenorii și părinții micilor fotbaliști.

La Cupa 1 Decembrie, victoria a fost a tuturor: copii, antrenori, părinți, organizatori! A fost fotbal, a fost spectacol, a fost bucurie, a fost entuziasm, a fost fair-play! Este important să credem în copiii noștri și să-i susținem pe drumul spre marea performanță! Cu siguranță, din rândul micilor fotbaliști de astăzi, se vor ridica viitorii campioni, de care vom fi mândri! Felicit toți participanții, le urez mult succes în continuare și îi aștept la viitoarele concursuri pe care le vom organiza!”, a transmis primarul Iulian Nica.

Finalul competiției a punctat și un moment special. Colegii din echipa CS Covaci Junior Panciu, împreună cu antrenorul Marian Covaci, l-au felicitat, cu ocazia zilei de naștere, pe fotbalistul Cristian Ancuța, oferindu-i un tort  aniversar.