Cristi Valentin Misăilă: Promovarea în Liga a doua, obiectivul stabilit pentru echipa noastră de fotbal, capătă din ce în ce mai multă nuanță

🔝După 14 ani de absență, fotbalul focșănean poate reveni în al doilea eșalon valoric al fotbalului românesc. Primii pași au fost făcuți odată cu clasarea pe locul doi în seria a doua a Ligii a III-a.
🥅Urmează cea de a doua etapă, semifinala barajului pentru promovare, în care adversar ne va fi câștigătoarea seriei 1, Dante Botoșani. O echipă puternică, câștigătoare a unei serii dificile din care au mai făcut parte formații cu tradiție și state vechi în primul eșalon valoric, precum Foresta Suceava, Ceahlăul Piatra-Neamț sau FC Sporting Vaslui.
✅Duelul cu botoșănenii va fi în dublă manșă, iar primul meci va avea loc astăzi, la Focșani, de la ora 18.00. Jucătorii au nevoie de susținerea noastră, iar noi trebuie să fim al doisprezecelea jucător pentru ei.
🏆Suntem mai aproape ca oricând de cel mai important salt valoric din ultimii 14 ani, revenirea echipei fanion a orașului pe harta fotbalului mare din România.
✅Prin susținerea noastră, a oamenilor de sport din Focșani și entuziasmul suporterilor, am încredere că va fi doar începutul unei noi perioade frumoase din istoria fotbalului focșănean.
Cristi Valentin Misăilă
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: