Cristi Misăilă și Narcis Răducan, discuții benefice despre sportul vrâncean

 

Cristi Valentin Misăilă:
„Astăzi am primit vizita unuia dintre sportivii cu care orașul nostru se mândrește – fostul fotbalist Narcis Răducan, care a jucat la Steaua București, Rapid București, FC Național sau FCM Bacău.
Cu o carieră deja de câțiva ani în postura de oficial la mai multe cluburi din Divizia A după retragerea sa ca fotbalist, Narcis Răducan este în continuare preocupat și de ceea ce se întâmplă la CSM Focșani 2007. De altfel, aceasta a fost și tema întâlnirii noastre, discuțiile vizând atât situația actuală a secției de fotbal, cât mai ales posibilitățile de optimizare a activitații și a echipei de fotbal, astfel încât să putem oferi microbiștilor focșăneni noi motive de bucurie.

Tocmai de aceea am ținut să-i transmit focșăneanului nostru Narcis Răducan că, atât eu personal, cât și conducerea clubului și cea a secției de fotbal din cadrul CSM Focșani 2007 suntem deschiși la orice propunere venită din partea sa, inclusiv pentru o eventuală colaborare, care nu poate fi decât benefică fotbalului focșănean și sportului în general.”