Conducerea tehnică și adminstrativă a secției de fotbal a clubului CSM Focșani 2007 a fost schimbată

Comitetul Director al CSM Focșani 2007 a hotărât ca începând cu ziua de vineri, să reorganizeze conducerea tehnică și adminstrativă a secției de fotbal, astfel încât aceasta să poată asigura condițiile îndeplinirii obiectivului de promovare a echipei în Liga a II-a la finalul ediției de campionat 2019-2020. Clubul anunță printr-un comunicat de presă că, în urma reorganizării, structura conducerii secției va fi următoarea:

  • – Președinte – Marius Bratu;
  • – Director sportiv – Nicuță Oprea;
  • – Director administrativ și delegat – Gheorghe Căldare Moldovan;
  • – Delegat – Constantin Rusu.
  • – Antrenori – Vasile Burgă și Adrian Toma.

,,Comitetul Director a mulțumit vechii conduceri a secției pentru modul în care a asigurat îndeplinirea obiectivelor stabilite la reînființarea echipei de fotbal – promovarea în Liga a III-a, clasarea, în al doilea an de evoluție în Liga a III-a, pe unul dintre primele 6 locuri și consolidarea unui lot care să poată juca pentru promovarea în Liga a II-a în ediția de campionat care va începe în august. Reunirea echipei în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul competițional 2019-2020 va avea loc luni, 8 iulie, ora 17:00, la stadionul Milcovul”, mai anunță CSM Focșani 2007.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More