VIDEO: Tânăr din orașul Odobești aflat la volanul unei mașini, urmărit de polițiștii vrânceni, cu focuri de armă! Era băut și nu avea permis de conducere

Update 2: Instanța a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, în cazul tânărului din Odobești, care a fost prins băut și fără permis de conducere, după ce a fost urmărit cu focuri de armă de către polițiștii vrânceni.

Update 1: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, în vederea dispunerii măsurilor legale în cauză.

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au urmărit azi-noapte, în jurul orei 02.45,un autoturism de pe raza localității Urechești, până pe strada Vâlcele, din municipiul Focșani. Șoferul, un tânăr de 30 de ani, din oraș Odobești, nu a oprit la semnalele polițiștilor. Pentru oprirea mașinii au intervenit  două echipaje de poliție rutieră și trei de ordine publică, folosindu-se totodată și armamentul din dotare. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere. Nicio persoană nu a fost rănită în timpul intervenției. În cauză tânărul s-a ales cu dosar penal.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More