VIDEO: Cristi Valentin Misăilă – Predare locuințe sociale – Bloc Str. Măgura, nr.23

Am fost bucuros să pot înmâna astăzi, de Ziua Națională a României, cheile a opt locuințe sociale chiriașilor din blocul Onasis situat în strada Măgura nr. 123!

Condițiile din aceste locuințe sunt foarte bune și este bine că cei care beneficiază de acestea sunt oameni serioși care, deși se confruntă cu diverse greutăți, își cresc copiii frumos și cu multă demnitate.

Investiția la blocul Onasis a presupus reabilitarea celor două scări, cu un total de 16 unități locative ce au destinația de locuințe sociale și a avut în vedere înlocuirea șarpantei și învelitoarei, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare, anvelopare termică, înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare dar și reabilitarea subsolului.

De asemenea, imobilul este racordat la rețeaua de distribuție a apei și canalizarii și beneficiază de instalații interioare de detectare și alarmare incendiu.

Curtea de jur împrejurul blocului a fost refăcută complet, a fost amenajat un mic loc de joacă pentru copii, au fost amenajate locuri de parcare, alei pietonale și spații verzi și au fost montate bănci și coșuri de gunoi.

Investiția a fost realizată cu finanțare atât din partea Primăriei Municipiului Focșani cât și din partea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: