Târg de adopție la Adăpostul de câini de la Golești

Iubitorii de animale sunt invitați să adopte un animal fără stăpân la Târgul de adopție care va fi organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor fără Stăpân la Adăpostul de câini de la Golești. Evenimentul este organizat de Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, prin Serviciul de Gestionare a câinilor fără stăpân, în data de 21 august 2021.

Iubitorii de animale care doresc să adopte un câine comunitar sunt așteptați la evenimentul ce va avea loc la Adăpostul de câini de la Golești, între orele 9:00- 14:00.

Pentru întocmirea actelor de adopție vă sunt necesare următoarele documente: B.I./ C.I., copie de pe actul de proprietate și copie de pe fluturașul de salariu sau cupon de pensie. Persoanele care vor să adopte mai mult de doi câini trebuie să prezinte fie acordul asociației de proprietari, fie acordul vecinilor, după caz, conform HG 20/ 2021.

Se vor efectua gratuit sterilizări, deparazitări, vaccinări, microcipări, întocmirea carnetului de sănătate, cât și înscrierea câinilor adoptați în registrul unic de evidență a câinilor”, se arată în anunțul DDSP Focșani.

Focșănenii interesați pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0728969524.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: