Primăria Garoafa caută medic de familie

Primăria comunei Garoafa oferă mai multe facilități pentru deschiderea unui nou cabinet de medicină de familie în comună.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Vrancea, primăria comunei vrâncene solicită un medic de familie și medici specialiști (stomatologie, oftalmologie și alte domenii), pentru care pune la dispoziție, cu titlu gratuit, 4 apartamente cu utilități (apă curentă, energie electrică și centrală proprie pe lemne). Cabinetul urmează a oferi servicii medicale pentru aproximativ 2432 locuitori, din satele Răchitosu, Ciușlea, Străjescu și Doaga, aflate la o distanță de aproximativ 20 km de satul Garoafa.

Imobilul se află situat pe str. Primăverii nr. 133 și aparține domeniului public al UAT Garoafa. Clădirea a mai găzduit un cabinet de medicină de familie timp de 5 ani și timp de 10 ani sediul Filialei de Cruce Roșie. Comuna Garoafa are o populație de 4779 locuitori, 8 sate componente și un cătun, pentru care funcționează, în prezent, doar două cabinete de medicină de familie în incinta sediului Primăriei Garoafa.

Detalii la tel. 0237.263805, email primaria_garoafa_vrancea@yahoo.com.  

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: