Patru hoți din Oltenia au prădat două femei din județul Vrancea și le-au păgubit de o sumă de bani de peste 10.500 de euro și de un inel din aur

Sursa foto:ziare.com

Polițiștii din Tulnici au fost sesizati ieri, direct de către un bărbat din comuna Negrilești, județul Vrancea, despre faptul că patru persoane necunoscute, profitând de neatenția mamei sale,  i-au sustras suma de 8700 Euro și un inel din aur,  din interiorul locuinței  sale.  Imediat polițiștii au demarat cercetările în urma cărora au stabilit faptul că persoanele necunoscute ar fi pătruns în locuință sub pretextul că vor să cumpere diverse bunuri și, profitând de neatenția femeii, ar fi sustras suma de bani, după care au plecat cu un autoturism într-o direcție necunoscută.

În continuarea investigațiilor, polițiștii au mai stabilit că aceștia, folosind același pretext, ar mai fi  sustras suma de 1870 euro de la locuinta unei alte femei, aflată în vecinătatea locuinței primului reclamant. În urma anchetei, inclusiv prin vizualizarea imaginilor surprinse de camerele video amplasate în  comuna Bârsești, polițiștii au identificat un autoturism ce se deplasa din direcția Negrilești către Valea Sării, bănuit că ar fi fost folosit de persoanele în cauză la săvârșirea furturilor. Astfel, în scurt timp, cu sprijinul acordat de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra, autoturismul în cauză a fost oprit  pe un drum forestier din comuna Nereju, județul Vrancea. După legitimarea  persoanelor identificate în autoturism, respectiv un bărbat de 40 de ani și trei femei, de 31,36, 43 de ani din județele Dolj și Olt, oamenii legii le-au condus la sediul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, în vederea audierii si continuării cercetărilor.  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit de polițiști celor două persoane vătămate. Pe numele celor în cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt.

You might also like