Mesaje preventive pe trecerile de pietoni în zona școlilor și în alte zone aglomerate de pe raza municipiului Focșani

Sursa foto: IPJ Vrancea

În urma colaborării dintre Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, Primăria Focșani și societatea civilă, s-a stabilit ca în zona școlilor, precum și în alte zone aglomerate de pe raza municipiului Focșani să se inscripționeze mesaje preventive pe trecerile de pietoni. Se dorește astfel o responsabilizare a participanților la trafic (atât a conducătorilor auto cât și a pietonilor), deoarece în continuare nerespectarea priorității pentru pietoni sau nerespectarea traversării regulamentare rămân cauze principale ale accidentelor rutiere.

Activitățile demarate joi se vor derula pe parcursul întregii veri, până la începerea noului an școlar. De la începutul acestui an și până în luna iunie,  pe raza municipiului Focșani s-au produs două accidente pe trecerile de pietoni, în urma cărora două persoane au fost rănite grav. În ceea ce privește traversările neregulamentare, în primele șase luni ale anului au fost înregistrate patru accidente, cu patru persoane rănite grav.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More