Medalii de aur și de argint pentru vinurile vrâncene la IWCB Vinarium 2021

Producătorii vrânceni de vinuri au obținut 12 medalii de aur și de argint la ediția din acest an a Concursului IWCB Vinarium.

Medaliile producătorilor vrânceni sunt pentru vinuri albe, rose, roșii dar și pentru spumantul de la Casa Panciu, arătând potențialul viilor din Vrancea.

Producătorii vrânceni premiați la Vinarium 2021 sunt Vitisim Cotești – Pandora Stories – Cabernet Sauvignon, 2018 – aur; Viticom Panciu – 5 Cinci Coline – Tămâioasă Românească 2020 – aur; Domeniile Panciu – Șarbă din 2019- Panciu Riserva – aur, Băbească Neagră din 2017 – Panciu Riserva – aur și Spumant Blanc de Blancs Brut – Chardonnay din 2015- aur; Crama Gîrboiu – Bacanta Barrique – Merlot din 2016 – aur și Tectonic Limited Edition Fume Blanc – Sauvignon Blanc – Fetească Albă – Riesling din 2019 – argint; Moșia Domnească Panciu – Taine – Chardonnay din 2020 – aur și Moștenire Rose – Pinot Noir și Cabernet Sauvignon din 2020 – argint; Casa de Vinuri Beciu – Strop de Grai BIB – Fetească Regală 2020 – aur; Crama Tata și Fiul – Tata și Fiul Dessert – Tămâioasă Românească – aur și Labirint – Sauvignon Blanc –din 2020 – argint. „VINARIUM International Wine Contest 2021 este organizat de către ASER Consulting&Management, în parteneriat cu Asociația Degustatorilor Autorizați din România (ADAR), sub patronajul OIV (Organizatiei Internaționale a Viei si Vinului) și VINOFED (Federația Internațională a Marilor Concursuri de Vinuri).

Concursul se află la cea de a XVIII-a ediție”, se arată în prezentarea concursului. Vinarium este organizat anual în conformitate cu Normele concursurilor internaționale de vinuri elaborate de OIV, iar aprecierea probelor este facută de un juriu internațional ai cărui membri sunt recunoscuți prin experiența și profesionalismul lor.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: