La Mausolee pe bicicletă nu există podium

 

Așa a fost încă de la început, din 2015 când v-am provocat să pedalăm eroic în cinstea eroilor care au căzut în Primul Război Mondial pe câmpul de luptă de la Mărăști, Mărășești sau Soveja.

Ne-am propus să suflăm praful care se așterne peste memoria celor care își dorm somnul de veci în mausoleele din Vrancea și să le cinstim memoria într-un mod unic.

Fiecare picătură din sudoarea noastră, a celor care pedalăm în week-end sau când avem o zi mai liberă la serviciu este modul nostru prin care ne arătăm respectul și recunoștința față de trecut, față de cei care au scris istorie pe aceste locuri.

Pe traseul de la Mausolee pe bicicletă ne arătăm recunoștința si elogiem eroii prin efortul de a parcurge traseul liniei frontului peste care nu s- a putut trece! Sunt ore întregi de pedalat pe un traseu vălurit de 156 kilometri care pune probleme chiar și celor mai experimentați cicliști

Efortul merită!

La fiecare dintre cele patru mausolee descoperiți povești inedite, gustări delicioase și momente artistice memorabile!

La Mausolee pe bicicleta nu avem podium dar vă premiem cu emoții și amintiri de neuitat.

Pe 18 septembrie, pedalează eroic alături de noi Fă-ți loc în agenda ta pentru emoții de neuitat

Formularul de înscriere este aici: https://forms.gle/vTN7CoAtRXE4h2WU7

Cicliștii se pot înscrie până la data de 30 august 2021, urmând ca 125 dintre aceștia să fie selectați de către organizatori în vederea participării la eveniment.

Cicliștii care fac donații sunt înscriși automat la eveniment!

Donează minim 75 lei și poți pedala eroic pe 18 septembrie 2021 la cea de-a VII-a ediție ”Mausolee pe bicicletă”

Cei care fac donații sunt participanți, de drept

Donațiile se pot face în contul Asociației ”Monumente in Vrancea” RO66BTRLRONCRT0538732201 deschis la Banca Transilvania.

Evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” este organizat de către Asociția ”Monumente în Vrancea” și partenerii: Consiliul Județean Vrancea, Inspectoratul Județean de Politie Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, Salvamont Vrancea, Primăria Municipiului Focșani, Primaria Vizantea Livezi, Primăria Soveja, Primăria Răcoasa, Muzeul Vrancei, CentrulCultural Vrancea, Ansamblul Folcloric Tara Vrancei, Teatrul Maior Ghe. Pastia și AS Tomita Lazar

Sponsorii evenimentului sunt: Pandora – Crama Cotești, Micromet, Premium Porc Group, General AgroCom Service, Fepra International, NDT Testing, Ana Are, Branko – Coffee To Go, Buticul dulce, UMO Serv, Caspro Publicitate, Paco Supermarket, EthicSport, Autovip, Altdorf Tehnik

Partener tehnic: Drag Zone Romania

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: