Începe distribuirea pachetelor cu produse de igienă, la Adjud

 

În perioada 2 – 13 august, Direcția de Asistență Socială Adjud distribuie pachetele cu produse de igienă destinate familiilor și persoanelor care beneficiază de un venit minim garantat, persoanelor beneficiare de alocație pentru susținerea familiei precum și persoanelor/familiilor aflate temporar în situații critice de viață.

Pachetele vor fi împărțite în baza actului de identitate în fiecare zi lucrătoare, între orele 09:00 – 11:00, din depozitul din str. Vasile Alecsandri nr. 7 (în spatele Primăriei Vechi, laterala dreaptă).

Conținutul pachetului de igienă:

  • Periuță de dinți – 5bc.
  • Pastă de dinți – 4bc.x75ml
  • Săpun lichid – 1 bc. x500ml
  • Șampon copii – 1bc. x800ml
  • Șampon adulți – 1x500ml
  • Detergent granule pentru rufe colorate – 1bc.x900g.
  • Detergent granule pentru rufe albe – 1bc.x1800g.

Beneficiază de pachete cu produse de igienă următoarele categorii defavorizate:

a) familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;

b) persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010.

c) persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, precum și persoanele care locuiesc în așezări informale.

În situația în care persoanele încadrate într-una dintre cele două categorii de mai sus nu se regăsesc pe listele de distribuție, acestea vor depune o cerere la Direcția de Asistență Socială Adjud pentru a putea beneficia de pachetele cu produse de igienă.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: