În martie, la Happy Cinema sărbătorim primăvara

Anul acesta, Happy Cinema dă start primăverii și oferă vizitatorilor șansa de a câștiga cadouri inspirate.

Știm cât de importanta și utilă este o sesiune de “încărcare a bateriilor”, de aceea ne-am gândit că o zi de răsfăț la Therme București  în compania unei persoane dragi este binevenită și apreciată.  Îți regăsești ritmul natural al vieții inspirând profund în sauna cu pereți din sare de Himalaya, lasându-ți piele să absoarbă resurse prețioase din piscinele cu apă termală îmbogățită cu minerale sau relaxându-te la pool bar și în șezlongurile confortabile dintre palmieri.

Vino la Happy Cinema în perioda 1-8 martie, lasă-ne datele tale si seria unică de pe biletul de film pe pagina de concurs https://forms.gle/B8Wgw9UqRvwnhiyb6 și, prin tragere la sorți, poti câștiga unui dintre voucherele pentru o zi de răsfăț. Voucherul este valabil pentru două persoane. Fiecare bilet cumparat și înscris în concurs reprezintă o șansă în plus de câștig.

Primăvara înseamnă renaștere, energie și speranță iar noi sperăm să ne vedem în număr cât mai mare la cinema. La Happy Cinema!

Programul filmelor  este pe www.happycinema.ro

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More