Gest de omenie făcut de un pompier vrâncean

Un pompier vrâncean a oferit un exemplu de spirit civic. În cursul zilei de ieri, plutonierul adjutant Sima Florin, aflat în tură liberă, era în trecere prin parcul civic al orașului Mărășești, când, a observat pe o alee un card bancar. L-a ridicat din curiozitate și mare i-a fost surprinderea, să observe că, pe card era lipită o foaie de hârtie cu pin-ul acestuia. A analizat starea cardului și a constatat că acesta era în bune condiții și în termen de valabilitate.

Cum era și firesc, a bănuit că cineva l-a pierdut așa că, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a îndreptat spre cel mai apropiat post de poliție și l-a predat unui agent. Sperăm, ca, prin popularizarea întâmplării, persoana în cauză să-și recupereze cât mai repede bunul pierdut.

Nu este pentru prima dată când, colegul nostru face fapte bune în timpul liber. În luna mai 2018, subofițerul a salvat un copil care se înecase cu  bomboană. Salvarea băieţelului de la axfisiere  l-a transformat pe plutonierul adjutant Sima Florin în îngerul păzitor al acestuia, iar pentru noi, în „Pompierul lunii mai 2018”.

Cu această ocazie, dorim să-l felicităm pentru gestul său și, pentru că, pe 07 noiembrie, împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani, să-i urăm un sincer și călduros: ”La mulți ani!”

Fapta onorantă a colegului nostru ne arată, încă o dată, că pompierii sunt caracterizați de spirit civic, cinste, și devotament.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: