Florin Nechifor deschide anul școlar la Adjud

Florin NECHIFOR, Primar al Municipiului Adjud:

”Deschiderea anului școlar este o zi cu rezonanță aparte în sufletele bobocilor care își vor aminti mereu de aceste clipe în care au pășit pe drumul aventurii cunoașterii literelor și cifrelor și a adevărurilor despre natură și societate. Îi vor găsi în școală pe doamnele și domnii profesori care cu tact, devotament și profesionalism îi vor călăuzi și îi vor îndruma pe drumul către independență și maturizare.

Reîntoarcerea la școală este un moment de mare bucurie și de puternice emoții pentru toți cei care suntem implicați în diferite feluri în activitatea unităților de învățământ din municipiul Adjud.

Investițiile pe care administrația adjudeană le face în educație le consider investiții pe termen lung deoarece o lume mai bună, mai prosperă și mai prietenoasă poate fi construită doar de către oameni instruiți iar comunitățile solide sunt doar acelea clădite pe respectul față de școală, de credință și de sănătate.

Dragi elevi, școala nu este doar o clădire lipsită de suflet. ”Școală” înseamnă educația primită de la dascălii și părinții voștri în încercarea lor de a vă forma caracterul și de a vă defini personalitatea. ”Școală” înseamnă lecțiile, temele și examenele care vă vor pune la încercare răbdarea, tenacitatea și cunoștințele acumulate, școala este o comunitate de prieteni și de colegi, este locul în care începeți drumul spre maturitate, ghidați și îndrumați de dascălii voștri.

Datoria voastră este aceea de a acumula și înțelege cunoștințele pe care dascălii voștri vi le împărtășesc cu atât de mult devotament în încercarea de a crea o bază solidă a educației voastre.

Stimate cadre didactice, vă doresc sănătate, putere de muncă și răbdare pentru îndeplinirea rolului nobil de formatori ai următoarelor generații, asigurându-vă de respectul, prețuirea și sprijinul necondiționat al administrației publice locale!

Tuturor, vă urez un an nou școlar bun, un an în care provocările se transformă, prin efort comun, în reușite și experiențe frumoase!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: