Femeie lovită de tren, în zona Gării Focșani

Update: Polițiștii de la Transporturi Feroviare Focșani au fost sesizaţi telephonic, astăzi, la ora 03.10, de către impiegatul de mișcare din stația CFR Focșani cu privire la faptul că locomotiva trenului care circula pe direcția Iași – București Nord, la intrarea în stație a surprins și accidentat o femeie. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Din păcate, la scurt timp a decedat. În urma primelor verificări effectuate de către polițiști, aceștia  au stabilit identitatea femeii, în vârstă de 61 de ani, din comuna Vânători. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului.

Știrea inițială: Polițiștii au fost sesizați azi-noapte, în jurul orei 03.30, prin apel 112, că o femeie de 60 de ani a fost lovită de tren, în zona Gării Focșani. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, însă la scurt timp a decedat.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More