Cuplurile de aur și argint din Panciu au fost sărbătorite de primărie

 

 

Duminică, 23 februarie 2020, Primăria Orașului Panciu a sărbătorit familiile care aniversează în acest an nunta de aur și nunta de argint. În cadrul evenimentului, primarul Iulian Nica le-a oferit sărbătoriților flori, torturi și diplome jubiliare.

            „Familia este cea mai mare binecuvântare a unui om. Privindu-vă, realizez că sunteți printre cei binecuvântați de Dumnezeu cu o viață de familie împlinită! Ați demonstrat că iubirea adevărată există și că ați rămas suflete-pereche, unite de aceleași idealuri și valori! Ați fost și ați rămas devotați și puternici!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Șeful administrației locale a afirmat că familiile aniversate sunt un exemplu demn de urmat pentru tânăra generație și pentru comunitate.

            Vă felicit și să vă respect pentru faptul că ați construit familii frumoase, depășind cu înțelepciune situații mai puțin plăcute și să priviți mereu, cu încredere, spre viitor! Ați făcut totul pentru copiii dumneavoastră, ajutându-i să devină oamenii de astăzi! Ați pus umărul și experiența dumneavoastră la dezvoltarea acestei comunități! Vă doresc să rămâneți mereu la fel de îndrăgostiți și de fericiți! Să fiți împreună până la adânci bătrâneți, iar dragostea ce v-a unit până acum să fie tot mai puternică, pe măsura anilor care vor veni! Vă urez sănătate, viață lungă și frumoasă, cu liniște sufletească și bucurii de la cei dragi! La mulți ani!“, a adăugat primarul Iulian Nica.

Familiile care nu au putut participa la festivitatea de duminică au primit florile, diplomele jubiliare și torturile aniversare în cursul zilei de luni, 24 februarie  2020.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: