Cristi Valentin Misăilă: În săptămâna 14-20 septembrie, Focșaniul va vibra pe sunetele muzicii clasice‼️

✅ Muzicieni din toată lumea vor poposi în orașul nostru pentru a le dărui tinerilor focșăneni și publicului larg evenimente muzicale de excepție și de intensă emoție.
✅ Pe parcursul unei întregi săptămâni, în splendida locație a Ateneului Popular Mr. Gh.Pastia vor avea loc concerte și recitaluri de pian, vioară și acordeon, canto, susținute de: Michael Abramovich (Germania), Nicholas Lupu ( România), Filippo Tenisci (Italia), Ghenadie Rotari și Valentina Vargiu (Italia), Angela Turchetta (Italia), Ryo Terukina (Japonia) și din România, Horia Mihail, Gabriel Croitoru Și Răzvan Suma. Incarcatul program concertistic se va încheia cu concertul Quintetului Ateneului Mr.Gh.Pastia.
✅ Cunoscuta și îndrăgita actriță focșăneancă Roxana Lupu, cunoscută publicului larg pentru rolul Reginei Maria în lungmetrajul cu același nume și al Reginei Elisabetta a Marii Britanii la BBC‼️ va fi anfitrioana evenimentului alături de cunoscutul și îndrăgitul actor Sorin Francu.
✅Un încărcat program care va fi completat de patru masterclass-uri gratuite dedicate tinerilor care studiază la școlile de muzică din Vrancea și zonele limitrofe.
✅ Evenimentul, cofinanțat de AFCN, este realizat de Hubart Agency în colaborare cu Ateneul Popular Mr. Gh.Pastia din Focșani, Asociația culturală Propatria din Roma (Italia), Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură din București, Teatrul Municipal Mr. Gh.Pastia și Liceul de Arte Gh. Tăttărescu.
Parteneri media: Agerpres, TVR- Internațional, Radio România Internațional, Radio România Cultural, Atlas Tv.
📌 Focșani, acasă!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: