Cristi Valentin Misăilă: „Drapelul Național este unul dintre cele mai importante simboluri naționale”

Dragi focșăneni,
Drapelul Național este unul dintre cele mai importante simboluri naționale, făcându-ne zi de zi să privim cu mândrie la trecutul în care fiecare moment de culme, dar și de sacrificiu a poporului nostru a fost însoțit de Tricolor.
Indiferent că vorbim despre acele momente din trecutul nostru, în care eroii au scris cu sângele lor istoria acestui neam, ori ca vorbim de cele în care sportivii, artiștii, elevii sau cercetătorii noștri au făcut să se vorbească despre România cu admirație și respect, clipa în care Drapelul National este ridicat cu onor ne umple sufletul de bucurie, demnitate și mândrie!
Cu respect față de trecutul glorios al neamului nostru, dar și cu încredere în viitorul copiilor copiilor noștri, vă invit să cinstim Tricolorul nu doar în această zi, ci de fiecare dată și în fiecare loc în care îl întâlnim!
Prin faptele și gândurile noastre sa onorăm zi de zi Drapelul National, pentru că fiecare dintre noi este parte a Istoriei și doar lucrând împreună și arătând respect unul pentru celălalt putem merge înainte pentru a construi un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri. Focșani, acasă!

La Mulți Ani, Drapelului Național!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: