Cristi Valentin Misăilă: Despre reamenajarea terenurilor de sport ale Liceului cu Program Sportiv

Cristi Valentin Misăilă

Lucrările în cadrul proiectului de recondiționare și modernizare a terenurilor de sport ce aparțin Liceului cu Program Sportiv sunt într-un stadiu avansat de execuție.

Am fost astăzi pe șantierul bazei sportive pentru a discuta cu cei responsabili de proiect și stabili ce lucrări mai sunt de executat.

Practic, prin acest proiect, baza sportivă a liceului va fi extinsă și modernizată pentru a putea asigura elevilor și cadrelor didactice toate facilitățile pentru desfășurarea activităților în cele mai bune condiții.

Vom construi trei terenuri de tenis pe zgură, din care unul acoperit cu structură din confecții metalice, dotat cu vestiare, grupuri sanitare și gradene.

Celelalte două vor fi terenuri multifuncționale pentru practicarea jocului de tenis, baschet și volei, dotate, de asemenea, cu gradene, vestiare și grupuri sanitare.

Pe lângă suprafețele destinate practicării sporturilor, proiectul mai prevede parcări, spații verzi, alei pietonale și un sistem de iluminat nocturn și de supraveghere video.

Fiind într-o zonă cu trei unități de învățământ, de noua bază sportivă vor beneficia atât elevii Liceului cu Porgram Sportiv, cât și cei de la Colegiile “Edmond Nicolau” și “Arhitect Ion Mincu”.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: