Cristi Valentin Misăilă: Am înmânat astăzi cheile a șase locuințe sociale chiriașilor din blocul Onasis situat în strada Măgura nr. 123

✅Din păcate, în ședința de vineri a Consiliului Local, liberalii au introdus, abuziv, un amendament la un proiect de hotărâre prin care au satisfăcut interesele clientelare ale partenerilor din Partida Romilor Pro-Europa, fără a ține cont de faptul că legea prevede că nu se poate acorda o locuință socială unei familii care a primit cu titlu gratuit un teren, în cazul de față în comuna Câmpineanca.
✅Din cauza acestui fapt o familie a fost privilegiată astăzi de primirea unei locuințe.
✅I-am atenționat pe noii chiriași că vom verifica periodic starea în care se află locuințele și că nu vom ezita să reziliem contractul în cazul în care vor fi stricăciuni ale locuinţei sau clădirii în care este situată aceasta, a instalaţiilor şi a oricăror alte bunuri aferente lor sau dacă vor avea un comportament care va face imposibilă convieţuirea.
✅Investiția în blocul Onasis a presupus reabilitarea celor două scări, cu un total de 16 unități locative ce au destinația de locuințe sociale.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: