Coronavirus | Netopia implementează gratuit plata online pentru companiile mici

Pentru a oferi o mână de ajutor mediului antreprenorial în perioada crizei de , Netopia Payments va implementa gratuit o soluție de plată online companiilor mici care au nevoie de sprijin în această perioadă.

Restaurantele, localurile și antreprenorii mici au multe de pierdut în această perioadă în care lumea respectă regulile de izolare socială pentru a opri împrăștierea infecției cu virusul . Până când Guvernul va acorda ajutoare în acest sens, mediul antreprenorial arată solidaritate.

Antonio Eram, CEO și fondator Netopia Payments anunță că va implementa gratuit o soluție de plată online pentru clienții mici care nu și-au dus încă business-urile și în online și care s-au văzut nevoiți să își restrângă considerabil activitatea în timpul epidemiei de .

Astfel, Eram va ajuta afacerile mici să împlementeze plata online prin link-uri de plată, soluție care nu necesită implementare propriu-zisă pe site sau shopping cart, iar link-ul poate fi trimis pe email, pe mess/whatsapp, sms, în pagină, prin canale Social Media etc.

PENTRU toti cei care vor sa implementeze plati online (de ex magazine mici care nu au prezenta / ecommerce, restaurante,…

Publicată de Antonio Éram pe Duminică, 15 martie 2020

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: