”CENTRUL DE ZI, CANTINĂ SOCIALA SI ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE ÎN COMUNA CIORĂȘTI JUDEȚUL VRANCEA” își deschide porțile !!

Bătrânețea este o parte dificilă a vieții, pe care fiecare dintre noi dorește să o atingă, însă puțini reușesc să o administreze corect. Pentru foarte multe persoane vârstnice, această perioadă a vieții înseamnă atenție.
De aceea, ”Centrul de zi” vine în ajutorul dumneavoastră cu unul dintre serviciile sociale oferite: – ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU-
Serviciile de îngrijire la domiciliu acordă suport și asistență pe de o parte persoanei vârstnice dependente pentru a o ajuta să-și continue viața în propria casă, într-un mod cât mai independent posibil, iar pe de alta parte, acordă suport și asistență familiei acestei persoane, ca principal susținător al vârstnicului dependent.

Indiferent de caz, scopul îngrijirii este acela de a îmbunătăți viața vârstnicilor, dependenţi de o altă persoană sau imobilizate la pat, care nu își pot satisface nevoile de bază și necesită îngrijire. Nevoile persoanelor vârstnice se evaluează prin ancheta socială care se elaborează pe baza datelor cu privire la afecțiunile ce necesită îngrijire specială, capacitatea de a se gospodari şi de a îndeplini cerinţele fireşti ale vieţii cotidiene, condiţiile de locuit, precum şi veniturile efective sau potenţiale considerate minime pentru asigurarea satisfacerii nevoilor curente ale vieţii pentru a determina o crestere a calității acesteia.
Activitățile din cadrul serviciului social ”Îngrijire la domiciliu” sunt variate, astfel încat fiecare nevoie a beneficiarului să fie îndeplinită!
”Împreună deschidem uși pentru a aduce speranță și a vindeca suflete!”
Pentru mai multe detalii și programări:
Contact:
– 0762380208 / Primăria Comunei Ciorăști tel. 0237 258 001
– Sat Salcia Nouă, Comuna Ciorăști, Județul Vrancea

Știri despre: ,