Bărbat din Galați reținut pentru 24 de ore, după ce a fost acuzat că ar fi agresat copilul dat dispărut ieri, în municipiul Focșani

Sursa foto:ndtv.com

În urma cercetărilor efectuate în cazul băiețelului de 9 ani care a fost dat dispărut în cursul zilei de ieri, polițiștii focșăneni l-au identificat și ulterior l-au reținut aseară, pentru 24 de ore pe bărbatul de 49 de ani din Galați, cu care băiatul a plecat pentru aproximativ o oră și jumătate. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă. În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, în vederea documentării și probării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Bărbatul a fost condamnat, în 2016, la 15 ani pentru viol cu minori, dar a ieșit în 2017 cu recursul compensatoriu. Acesta a ademenit, ieri, un băiețel de 9 ani, l-a dus pe centura Focșaniului unde a încercat să întrețină raporturi sexuale cu micuțul, după cum a recunoscut la audieri. Micuțul a ripostat, spunând că-l doare, după care agresorul a continuat, însă s-a oprit speriat de filtrele Poliției și a dus copilul înapoi în parc. Suspectul este din comuna Buciumeni, județul Galați.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: