APIA– Centrul Judeţean Vrancea organizează concurs pentru 5 posturi de consilier

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, astfel:

  • consilier, clasa I, grad profesional superior, Serviciul Economic, Recuperare Debite şi Resurse Umane;
  • consilier, clasa I, grad profesional superior, Serviciul Control pe Teren;
  • consilier, clasa I, grad profesional debutant, Serviciul Control pe Teren;
  • consilier, clasa I, grad profesional superior, Centrul Local Panciu;
  • consilier, clasa I, grad profesional principal, Centrul Local Adjud.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. Pentru postul de consilier clasa I , grad profesional superior, Serviciul Economic, recuperare debite și Resurse umane, condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental științe sociale, ramura de științe: științe economice și vechime – minim 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Control pe teren sunt studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental științe inginerești șivechime – minim 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Pentru consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Control pe teren candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental științe inginerești. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior la Centrul local Panciu sunt studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental științe inginerești, sociale sau umaniste și arte și vechime – minim 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Candidații care vor să dea concurs pentru postul vacant de consilier, clasa I, grad profesional principal la Centrul local Adjud trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental științe inginerești, sociale sau umaniste și arte și vechime – minim 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului. Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vrancea, din Focşani, Bd. Brăilei nr. 121, telefon telefon 0237/212.402.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More