Accident mortal, la intrare în localitatea Nănești

Update: În urma cercetărilor efectuate de polițiștii vrânceni a rezultat faptul că tânărul de 23 de ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea autoturismul, din cauza oboselii la volan, i-a tamponat din spate pe cei doi bicicliști care circulau regulamentar, în aceeași direcție de mers. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 din Codul Penal.

Știrea inițială: Tragedia s-a produs în această dimineață, pe DN 23, aproape de intrarea în localitatea Nănești. Din primele informații, un tânăr de 23 de ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23, pe direcția Măicănești – Focșani, la 300 m față de indicatorul de intrare în localitatea Nănești, a acroșat cu partea dreaptă față doi bicicliști – soț și soție, ambii din comuna Măicănești – care circulau pe aceeași direcție, paralel. Din primele verificări efectuate de polițiștii vrânceni aflați la fața locului, rezultă că atunci când șoferul a vrut să-i depășească, acesta s-a asigurat din spate, iar în acel moment, bicicliștii ar fi pătruns pe mijlocul părții carosabile, cu intenția de a traversa. Femeia de 47 de ani și bărbatul de 52 de ani au fost izbiți în plin, iar în urma impactului a rezultat decesul acestora.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More